Dags att boka flyttstädning?

Städpersonal utför flyttstädning

Anlita oss vid flytten och slipp flyttstädningen!

Att flytta till ett nytt hus eller lägenhet kan vara underbart – men att flytta från en bostad kräver ofta en rejäl flyttstädning. Bara lugn, vi fixar det! Vi tillhandahåller en lista på vad som ingår i ”vår” flyttstädning och den innehåller det mesta. Den listan kan du ändra hur du vill, t.ex. lägga till fönsterputsning.

Beställ direkt eller ring 010 – 209 70 08 så berättar vi mer.

Vill bara säga att vi är jättenöjda med städningen, hann träffa tjejen som var kvar och städade själv. Mycket trevligt bemötande och duktig!

Rola, Stockholm

Camilla är grymt bra i bemötandet på kontoret. Det betyder mycket.

Ida, Stockholm

Prisexempel

Pris per timme

260kr

10 timmar flyttstäd

2340krinkl. 10% rabatt

20 timmar storstäd

4680krinkl. 10% rabatt

Så här fungerar en flyttstädning

Det är viktigt att vi kommer överens om hur många timmar som flyttstädningen kommer att ta. Allt baseras på hur många kvadratmeter ditt boende utgörs av och om du vill ha fönsterputsning. Du tillhandahåller städmaterial och medel i de flesta fall men har du redan flyttat ut städmaterialet kan vi ordna det också i många fall. Tillsammans med dig gör vi en uppskattning på hur lång tid vi uppskattar att det tar och för det gäller ett timpris på 260:- inkl. moms, efter RUT-avdrag. Vi har inga dolda avgifter i form av hemkörningsavgifter eller startkostnader.

Just nu får du 10% rabatt om du bokar 6 timmar eller mer!

Beställ-knapp

Beställ

Du beställer själv eller med hjälp av oss på kontoret. Vi svarar alla vardagar 08-16 och du får alltid snabba svar. Vi kan berätta mer om våra omfattande försäkringar, tidsåtgång och allt annat runt om kring som du kanske funderar på. Kan jag välja själv vad ni ska göra? Har ni tillräckliga försäkringar för mitt boende och er personal? Svaret är oftast Självklart ja!

Illustration av schemaläggning

Schemaläggning

Dags att schemalägga dit flyttstäd. Vi ger i samråd med dig förslag på tider och samtidigt checkar vi av det du vill ha gjort. Du kan också låta oss göra som vi brukar och du kan i lugn och ro låta oss göra det som behövs. Du bestämmer!

Hand utför flyttstädning

Dags att flyttstäda

Vi utför flyttstädningen och du gör något annat. Vi tar aldrig betalt i förskott och skulle du eller den som flyttar in av någon anledning vara missnöjd fixar vi det. Du kan betala smidigt med e-faktura utan avgift om du så önskar.

All personal omfattas av kollektivavtal
Betala enkelt med e-faktura