Dags för fönsterputsning?

Personal utför fönsterputsning

Anlita oss för fönsterputsning och se ut!

Du kan anlita oss för fönsterputsning på abonnemang eller vid enstaka tillfällen, kanske tillsammans med annan städning. Våra fönsterputsare är skickliga och har många års erfarenhet.

Just nu erbjuder vi fönsterputsning till fast pris i Stockholm, Västerås och Växjö. I övriga delar av Sverige gör vi fönsterputsning endast i samband med hemstädning.

Beställ direkt eller ring 010 – 209 70 08 så berättar vi mer.

Vill bara säga att vi är jättenöjda med städningen, hann träffa tjejen som var kvar och städade själv. Mycket trevligt bemötande och duktig!

Rola, Stockholm

Camilla är grymt bra i bemötandet på kontoret. Det betyder mycket.

Ida, Stockholm

Fönsterputsning till fastpris

Ex. Boende med 10 fönster

350krIn- och utvändigt

Ex: Boende med 20 fönster

610krIn- och utvändigt

Observera att priserna är från-priser. Det varierar beroende på hur just dina fönster ser ut, flersidiga, ev. spröjs o.s.v.

Hos oss har du möjlighet att boka fönsterputsning vid enstaka tillfällen eller som abonnemang. Vi skräddarsyr gärna ett upplägg som passar dig och ditt boende och vi tar alltid med oss material och medel när vi utför fönsterputsning till fast pris. Beställer du abonnemangsputsning gör vi en avstämning efter första tillfället så att allt känns bra och för att justera efter just dina behov.

Fönsterputsning per timme

Ex: 4 timmar fönsterputs

1040kr

Ex: 10 timmar, städ med fönsterputs

2340krinkl. 10% rabatt

När du bokar fönsterputs per timme är det oftast vår befintliga hemstädningspersonal som utför fönsterputsningen i samband med annan hem-, stor eller flyttstädning, men självklart kan du boka in endast fönsterputs. En regelbunden hemstädning tillsammans med fönsterputs en eller flera gånger om året håller hemmet sådär härligt fint och lättstädat.

Så här fungerar fönsterputsning

Det är viktigt att vi kommer överens om hur många fönster du har och vilken typ det är. Det är a och o för att uppskatta hur lång tid arbetet kommer att ta. Det kan t.ex. vara in- och utsida, flera olika typer av spröjs och antal, kopplade fönster o.s.v. Det är även viktigt att vi får reda på om det är specialfönster på hög höjd t.ex. Tillsammans med dig gör vi en uppskattning på hur lång tid vi uppskattar att det tar och för det gäller ett timpris på 260:- inkl. moms, efter RUT-avdrag. I vissa städer har vi även fönsterputs på fastpris. Vi har inga dolda avgifter i form av hemkörningsavgifter eller startkostnader.

Beställ fönsterputsning

Beställ

Du beställer själv eller med hjälp av oss på kontoret. Vi svarar alla vardagar 07-16 och du får alltid snabba svar. Vi kan berätta mer om våra omfattande försäkringar, tidsåtgång och allt annat runt om kring som du kanske funderar på. Hur räknar jag sidorna på fönstren? Vad är spröjs? Kan jag välja själv vad ni ska göra? Bara ring så lotsar vi dig rätt och sedan ser vi till att putsa dina fönster.

Illustration av schemaläggning fönsterputsning

Schemaläggning

Dags att schemalägga din fönsterputsning. Vi ger i samråd med dig förslag på tider och samtidigt checkar vi av det du vill ha gjort. Du kan också låta oss göra som vi brukar och du kan i lugn och ro låta oss göra det som behövs. Du bestämmer!

Hand utför fönsterputsning

Dags att putsa fönster

Vi utför din fönsterputsning och du gör något annat. Vi tar aldrig betalt i förskott och skulle du av någon anledning vara missnöjd fixar vi det. Du kan betala smidigt med e-faktura utan avgift om du så önskar.

All personal omfattas av kollektivavtal
Betala smidigt med e-faktura