Hemstädning på abonnemang

Par som tar det lugnt i soffan efter hemstädning

Låt oss sköta städningen och få mer tid över för det du tycker är roligt! Med oss som städföretag kan du köpa du städning / hushållsnära tjänster på abonnemang. Du kan välja att ha din städning varje vecka, varannan vecka eller månadsvis.

Som abonnemangskund kan du självklart variera dina önskemål från gång till gång! Ena veckan vill du kanske ha köksskåpen urtorkade, nästa vecka ditt altandäck rengjort. Vi anpassar oss efter dina önskemål.

Du bestämmer!

Vill alltid ha denna städerska – fräscht när man kommer hem!

Pia, Linköping

Vill bara säga att vi är jättenöjda med städningen, hann träffa tjejen som var kvar och städade själv. Mycket trevligt bemötande och duktig!

Rola, Stockholm

Camilla är grymt bra i bemötandet på kontoret. Det betyder mycket.

Ida, Stockholm

Prisexempel

4h varannan vecka

990krper tillfälle
  • Prova 2 ggr få 25% på första tillfället!
    Prova 4 ggr få 50% på första tillfället!

6h en gång i månaden

1530krper tillfälle
  • Prova 2 ggr få 25% på första tillfället!
    Prova 4 ggr få 50% på första tillfället!

Så här fungerar hemstädning

Att prova städ på abonnemang hos oss är inga konstigheter. Du förbinder dig inte till mer än de två eller fyra första tillfällen och kan under tiden i lugn och ro fundera över om du vill att det ska fortsätta. Vi har inga dolda avgifter i form av hemkörningsavgifter eller startkostnader.

Beställ-knapp

Beställ

Du beställer själv eller med hjälp av oss på kontoret. Vi svarar alla vardagar 08-16 och du får alltid snabba svar. Vi kan berätta mer om våra omfattande försäkringar, hur nyckelhantering fungerar i de fall du önskar det och allt annat runt om kring som du kanske funderar på. Hur mycket städ är lagom? Kan jag välja själv vad ni ska göra? Svaret är oftast Självklart ja!

Illustration över schemaläggning

Schemaläggning

Dags att schemalägga din städning. Vi ger i samråd med dig förslag på tider och samtidigt checkar vi av det du vill ha gjort. Du kan också låta oss göra som brukar och du kan i lugn och ro låta oss göra det som behövs. Du bestämmer!

Hand som utför hemstädning

Dags att städa

Vi utför städningen hos dig och du gör något annat. Vi tar aldrig betalt i förskott och skulle du av någon anledning vara missnöjd fixar vi det. Du kan betala smidigt med e-faktura utan avgift om du så önskar.

All personal omfattas av kollektivavtal
Betala enkelt med e-faktura